It’s summertime which means it’s time to pack up that picnic basket and take it to the park, the pool or a mini road trip. In case you don’t have a cooler or are running low on ice, I have a few foods that can last out a little longer than other foods in the sun. Sharing my best do’s and don’t for the packing the perfect picnic on my THIRD Great Day St. Louis segment featuring Fresh Thyme!
Es verano que significa que es hora de empacar esa cesta de picnic y llevarlo al parque, la piscina o un mini viaje por carretera . En caso de que no tiene un refrigerador o se está agotando el hielo, tengo algunos alimentos que pueden durar un poco más largo que otros alimentos en el sol. Compartir mis mejores de hacer y no hacer para el embalaje del picnic perfecto en mi TERCER segmento Great Day St. Louis con Fresh Thyme!
Do’s/Empaca
Soften cheese/Quezo suave
Sliced meats and cheese/Carnes y quesos cortados
Olive oil or vinegar based dressings/El aceite de oliva o base de vinagre
Popcorn, chips and nuts/Palomitas, papaitas y nueces
Non refrigerated juice and sparkling juice/Jugos no refrigerados
Fruit with a peel and dried fruit/Fruta con una cáscara y frutas secas
Dont’s/No Empaces
Sugary drinks/Bebidas azucaradas
Food with mayo/Alimentos con mayonesa
Cream based dressing/aderezo con base de crema
Fruit with no peel: raspberries, etc./Frutas sin cáscara: frambuesas, etc.
Condiments: ketchup, mustard, mayo, etc./Condimentos: salsa de tomate, mostaza, mayonesa , etc.
As always, thank you for reading, Como siempre, gracias por leer.